Se lige lidt nærmere på den buffet

07 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Om det er første eller anden gang, du skal op til den buffet, så er det lige smart at tjekke efter, hvordan tilstanden er ved den.

Det er jo ikke som et måltid, man udelukkende laver til sig selv, eller hvis man bare laver mad til familien for den sags skyld, for det her er mad til mange, det er lavet i store portioner, og det står måske udenfor, så der kan være hændt meget med det, siden det blev lavet.

For det første kan det være lavet forkert, og det er da også svært at lave en god buffet med store retter, fordi man som regel skal nørde lidt om de store portioner, og så er kokke også kun mennesker, så der kan gå en del galt her.

Måske er der faldt noget ned i maden, som der ikke skulle være der; børn har pillet ved det uden at tage det, eller der er landet insekter i det, hvis det har stået udenfor.

buffet

Der kan være mere galt med den buffet

Så er der også det mere generelle ved det, at maden kan være blevet kold, og det kan sagtens hænde, selvom man er den første oppe ved buffeten, fordi maden alligevel har stået ude for længe.

Så bare fordi man får det første stykke, så er det slet ikke sikkert, at det også er det bedste stykke.

Selvfølgelig er der nogle mindre “problemer”, som man måske ikke kan se med øjnene, men de er så måske heller ikke skadelige for en, og nogle gange er det bare godt, at der er nogle ting, man ikke opdager eller får at vide, så det kan ødelægge appetitten for en.

Men der er alligevel grund til at holde øje med tilstanden hos maden, for det er trods alt noget, man skal have ind i kroppen.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://alltomkonst.se/

https://konst-bloggen.se/

https://konst-rikt.se/

https://konst-sidan.se/

https://konstbloggen.se/

https://konstihemmet.se/

https://konstinspiration.se/

https://konstnytt.se/

https://konstsajten.se/

https://nyare-konst.se/

https://utforska-konst.se/

https://vardags-konst.se/

Flere Nyheder

01 september 2022

Find den rette kasket

Billig a-kasse

24 august 2015

Billig a-kasse

Bedemand i Assens

24 august 2015

Bedemand i Assens

Bedemand Vanløse

24 august 2015

Bedemand Vanløse