Sådan her får din altan parisisk charme

18 april 2022 Lærke L. S. Christensen

advertorial

Skab et fransk åndehul på din altan 

Alle dem som har tilbragt et par af sine påskedage, nogle uger af sommerferien eller blot en kort efterårsvisit i Paris, ved, at de franske altaner virkelig karakteriserer den parisiske arkitektur. Majoriteten af alle bygninger i Paris har smukke detaljer, såsom stuk og friser, alt sammen mixet i de smukkeste flødefarver, med en fransk altan som prikken over i’et.

Man kan sagtens forstå hvorfor. Altanerne er den oplagte mulighed for at skabe en sommerlig udendørsdrøm inde midt i storbyen. Men man behøver selvfølgelig ikke at bo i Paris, for at kunne deltage i denne skønne klassiker indenfor boligindretning. 

 image

Udvælg små og store detaljer med omhu 

Skal du i gang med projekt parisisk altan, så er det vigtigt, at du holder særligt de små og store detaljer for øje. Det kan blive noget af en dyr omgang, men det behøver ikke at berøve dig for hele din opsparing, at skabe et lille hjørne af Paris i din bolig. Du kan med fordel købe dine møbler brugt, eller måske “upcycle” nogle af de møbler, som du allerede har i forvejen.

En klat maling kan altid højne elegancen på gamle møbler! Et af de helt essentielle steder, hvor du kraftigt bør overveje at købe fra ny, er din altandør. Hvis døren er gammel og slidt, så kan den i værste tilfælde være utæt, og trække de nordiske regnskyller ind, når du ønsker dem ude. Men hvilken dør skal man så vælge, hvis man skal købe fra ny? 

Den perfekte dobbelte altandør

Noget af det mest karakteristiske ved den franske altan, er alle de smukke altandøre, som leder ud til dem. En dobbelt altandør er den perfekte overgang mellem en elegant lejlighed, til et hyggeligt fristed, hvor du kan nyde byens summen eller årets vejrskift. Du kan finde fine dobbelte altandøre her; https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/

Flere Nyheder

01 september 2022

Find den rette kasket