Pift dit soveværelse op med maling

18 October 2021 Steffen Petersen

editorial

Hvis du har et soveværelse, som du synes er lidt kedsommeligt at se på, så kan du pifte det op med maling. Maling har nemlig en overraskende effekt på det overordnet look på dit soveværelse, som kan gøre det helt nyt at se på. Læs mere i dette indlæg, om vores tips til hvordan du bl.a. kan pifte dit soveværelse op med maling, men også hvilke andre ting du kan ændre i dit soveværelse. 

 

 

 

 

1. Maling på væggene

Hvis du er flyttet ind i et nyt hus eller har set på de samme farver i en evighed, så kan du prøve at få malet dine vægge. Ny maling på væggen kan nemlig have en overraskende stor effekt på dit soveværelse og den stemning man bliver mødt af. Du skal jo helst være i et rum, der er rart for dig at være i. Det er her du sover og skal slappe af hele natten. Så hvis du gerne vil have malet i dit soveværelse, så kan du kontakte en maler og høre, hvor meget det skal koste dig at få malet væggene i dit soveværelse. 

 

2. Køb plakater

Når du har fået malet dine vægge, så kan du også finde et par nye plakater, der kan sparke lidt liv ind i rummet. Der findes et hav af plakater i forskellige slags mønstre og farver, så du kan finde det, der passer til dit soveværelse. Du kan søge efter plakater ud fra stilperioder eller kunstnere du beundrer. Plakater er oftest dyrest med en ramme, så du kan nøjes med at købe plakaten og så kan du tage i Ikea og købe rammen. 

 

3. Planter

Planter er altid en god idé. Det pynter pænt i et rum, og det kan sikre dig, at du har et godt indeklima. Planter kan forbedre luftkvaliteten i dit rum, fordi de kan tage en del af det fugt, som der kan skabes i et soveværelse. Du kan finde billige planter i Ikea eller hos Billigblomst, så du kan have held med at finde en, der passer lige til dit soveværelse. 

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

More articles