Pas på med at lade dit kæledyr blive i din VW Tiguan!

30 juli 2019 Anders Lundtang Hansen
Pas på med at lade dit kæledyr blive i din VW Tiguan!

Selvom moderne biler har aircondition, rare sæder at sidde på, sædevarme, klimaanlæg og meget andet, så virker disse ting jo ofte kun, når de er sluttet til, og bilen er tændt.

Nogle biler kan man dog indstille fra starten af til have en bestemt temperatur, når man kommer ud til den, så man ikke skal ud i en isnende bil eller en virkelig varm bil, når køretøjet har stået natten over for eksempel.

Vi kan tage fat i et eksempel som, at man har købt en helt bestemt VW Tiguan brugt, som man er meget glad for og tit kører rundt i.

Så holder du lige ind og skal købe ind på vejen hjem, hvor du har dit kæledyr med i bilen. Modsat et barn så er det ikke velset, at man tager sådan et dyr med ind i en butik, så man lader den sidde ude i bilen.

Ofte ser man se de artikler på nettet, hvor en forbigående har spottet dette dyr, som kunne være en hund eller kat, sidde inde i bilen ved enten høj temperatur eller lav temperatur.

Dette er ikke holdbart for dyret, men selvom der jo er P-skiver til at anføre, hvor længe man har holdt et givent sted, så skal man måske ikke stille P-skiven det bestemte sted, eller den forbigående bare går i panik og alarmerer omgivelserne over, at der sidder et dyr inde i denne VW Tiguan.

Så kan det godt være, at du rent faktisk har helt tjek på sagen, og at din firbenede ven ikke har opholdt sig inde i vognen i mere end fem minutter, men det er lige så meget den omsiggribende uro, som man er nødt til at komme til livs ved ikke at efterlade dyret derinde.

Og så kunne selvfølgelig aldrig finde på at glemme dit køledyr i bilen, vel? 

Flere Nyheder

01 september 2022

Find den rette kasket

Billig a-kasse

24 august 2015

Billig a-kasse

Bedemand i Assens

24 august 2015

Bedemand i Assens

Bedemand Vanløse

24 august 2015

Bedemand Vanløse