Undgå at skifte dørene ud – få dem malet i stedet

03 September 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis dine døre trænger til nyt liv, kan du nemt og hurtigt få dem malet. Dermed slipper du for at skulle ud at købe nye døre. Det er rart i forhold til, at du kan bevare det oprindelige udseende i huset. Derudover er det rart, at du ikke behøver at bruge en masse penge på at skifte dørene. Det er jo altid rart, at du har mulighed for at bruge dem på noget andet. 

Et af de firmaer, der kan stå for en sprøjtemaling af dine døre, er dibberndesign.dk. De har stor erfaring med at sprøjtelakere en række forskellige genstande. Det er for eksempel borde, lamper, reoler, køkkener og selvfølgelig døre. 

Det er en stor fordel ikke bare for din pengepung, men også for miljøet at du ikke bare skifter din dør ud, når du er træt af den. For at få bremset klimaforandringerne er det vigtigt, at vi får gjort op med vores brug og smid væk kultur. Derfor er det netop vigtigt, at vi bliver bedre til at give vores ting nyt liv, når vi bliver trætte af dem. 

Sådan gør du dine døre klar til sprøjtelakering

Inden du skal have lakeret dine døre, skal du sørge for at rengøre dem. Derefter skal du tage hængsler, håndtag, låse og beslag af, hvis de ikke skal lakeres. Du kan sagtens lade dem sidde på, hvis du ønsker, at de også skal lakeres. Det kan være med til at give en rigtig flot effekt. 

Hvis du skal have flere døre lakeret, er det vigtigt, at du sørger for at markere på døren, hvor den har siddet henne. Dermed bliver det langt nemmere for dig, når du skal sætte dørene op igen. Dibbern Design anbefaler, at du markerer med en sprittusch på den lille kant foroven på døren. Dermed bliver det ikke lakeret over, og du kan hurtigt sætte dørene op igen bagefter. 

More articles