Intra Workout – næring til din krop under træning

27 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Har du problemer med at holde niveauet højt gennem dine trænings forløb? Ynder du at træne hårdt i lange intervaller – men kniber det af og til med energien og dermed præstationen? Så bør du overveje at supplere din kost med Intra Workout.

Hvad er Intra Workout produkter?

Intra Workout er en betegnelse for kost tilskud som du indtager under trænings forløbet. Du kender sikker til pre workout, som du indtager inden træning, og som typisk vil består af BCAA (Branch Chain Amino Acids, også kaldet forgrenede amino syrer) og som også kan indeholde taurin eller koffein for ekstra fokus og udholdenhed.

Du har sikkert også stiftet bekendtskab med post workout tilskud så som protein pulver, kreatin og kulhydrater, som kan fungere som erstatning for et nærings rigt måltid lige efter træning. Men inden for den hårde trænings verden er Intra Workout altså all the rage lige for tiden.

Med Intra Workout produkter behøver du ikke at skulle holde en pause midt i dit langvarige og hårde trænings program for at indtage et måltid Intra Workout produkter kan du hurtigt styrke kroppen og højne dit energi niveau med en nem shake – ganske som når du indtager dit protein pulver.

Hvad indeholder Intra Workout produkter?

Der er faktisk ingen fast formel for Intra Workout produkter. Nogle Intra Workout produkter er designet til at give dig et hurtigt boost og vil i lighed med pre workout produkterne indeholde koffein og måske elektrolytter til at understøtte den gode væske balancer.

Andre Intra Workout produkter vil have et højt indhold af kulhydrater således at du ikke kommer til at føle dig træt og udkørt. Og så er der Intra Workout produkter som også kan bruges før træning idet de indeholder både aminosyrer og glutamin, og derved understøtter det høje præstations niveau hele trænings forløbet igennem.

Find dit ideelle Intra Workout produkt på https://www.only-approved.dk/intra-workout-kosttilskud.html 

More articles