Pres ikke dig selv for hårdt under Office 365 kurser

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Pres ikke dig selv for hårdt under Office 365 kurser

Nogle mennesker, der trods at være i kyndige hænder og under god undervisnings-vejledning hos de brede og omfavnede 4D.dk, kan stadig have en fornemmelse af, at de sidder til eksamen og/eller skal suge al viden til sig, der overhovedet bliver slynget ud og udgydet fra “tavlen” i forbindelse med Office 365 kurser.

Det er klart, at 4D.dk og deres undervisere ikke vil sige noget fra den omtalte tavle, overhead eller andet, som der bliver præsenteret fra, som ikke er vigtigt, men hvis du presser hjerneskallen for hårdt til at huske det hele med det samme, i første forsøg, så kan det på kort sigt give en hovedpine, og på længere sigt misser du vigtig information, fordi du spænder og er for anspændt.

Forestil dig, at du var mere afslappet og tillod dig selv at lade det falde ind, der faldt ind, som du tager noter (og selvfølgelig ikke har en diktafon liggende for at optage det hele, da du alligevel ikke har tid til at gennemlytte det senere) og ved, at du kan stille spørgsmål, få hjælp af de andre kursister og generelt få påfølgende vejledning, hvis det skulle blive nødvendigt.

Selvom der er betalt for kurset enten af egen lomme, af en arbejdsgiver eller en helt tredje part, så er det mere udbytterigt for dig selv og betaler, at der sætter sig kvalitativ viden, end at du forsøger at hive al kvantitativ viden til dig, som du så ikke kan omsætte i praksis, men bare sætter sig som udenadslære.

Læn dig derimod tilbage, glæd dig til spændende undervisning, på at blive klogere, måske noget spændende kursusmateriale, interessante opgaver og noget teori, du senere kan omsætte til praksis.

Skulle du misse noget, kan du altid tage et kursus senere hos 4D.dk igen, måske når der kommer en ny version af Office-pakken, men ellers er det bedre at komme hjem med 70 procent relevant viden, end at du går derfra med 98 procent information, som du ikke aner, hvad du skal bruge til.

Flere Nyheder