Mobilhegn når det skal gå stærkt og være fleksibelt

22 February 2023 Anna Marie Aggerholm

Nogle ville tænke “afspærringer”, når de hører ordet mobilhegn, men det er meget mere end det

Hvis du har været til en festival eller en stor sportsbegivenhed, har du med garanti stiftet bekendtskab med mobilhegn. Det er hegn, som er sat midlertidigt op, og som hurtigt skal kunne flyttes efter behov.

Ud over ved festivaller og sportsbegivenheder møder du også mobilhegn til andre kulturelle begivenheder, på byggepladser, ved naturkatastrofer, statsbesøg etc. Kort sagt alle de steder, hvor offentligheden er forment adgang.

Hegn af forskelligt materiale

Der er ikke altid behov for store, bastante hegn, der nærmest ikke kan væltes. Til indendørs brug – på museer, sportshaller, koncerthuse – er det kun nødvendigt med afspærring i lettere materiale.

 

Byggepladshegn, Mobilhegn, Byggeplads

 

Til de forskellige behov er hegnene udført i forskellige typer materialer, som du kan finde hos din forhandler af højkvalitets mobilhegn:

• Profilerede stålplader
• Plastik
• Trykimprægneret træ
• Sendzimirgalvaniseret hegn
• Varmgalvaniseret
• Lette afspærringer og andre typer af hegn

Det vigtigste er, at mobilhegn hurtigt kan etableres og hurtigt fjernes igen, når behovet for afspærring ikke længere er til stede.

Byggepladshegn af højeste kvalitet

Selvom alle mobilhegn naturligvis skal være af god kvalitet, er det yderst vigtigt, at specielt byggepladshegn er robust og driftssikkert. Derfor er hegn til dette formål hovedsageligt fremstillet i stål af forskellige tykkelser og dimensioner.

Her er det af hensyn til vejrpåvirkninger og miljøet nødvendigt at galvanisere de net af tråde, som et byggepladshegn består af. Der findes til formålet både høje og lave typer hegn i såvel brede som smalle moduler. I nogle tilfælde er det også nødvendigt at montere pigge på toppen af mobilhegnet.

Endelig kan det også være nødvendigt at afskærme, så udefrakommende ikke kan kigge ind, og her leveres mobilhegn i træ. Når det skal kunne tåle at stå ude i al slags vejr, er det altid trykimprægneret. 

Hegn af træ er hurtigt og nemt at sætte op, da det i reglen ikke er så tungt som metalhegn.

More articles