Hvad skal tykkelsen være på dit glasværn?

23 November 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er nogle glasværn, som man får i en bestemt tykkelse, når man bestiller dem, hvorfor man bliver nødt til at angive, hvad det er for en tykkelse, som man ønsker det værn i.

For de fleste tænker mest på, hvor langt det skal være, hvor bredt det skal være, og om man skal have det i separate partier, så man eventuelt kan have nogle enkelte mellemrum mellem hvert parti, hvis man ønsker dette.

Men bredden har jo også noget at sige, for det kommer jo også an på, om der er plads til at have et glasværn af en bestemt tykkelse det sted, hvor man sætter det op.

Man tror jo ikke, at sådan et værn kommer til at fylde så meget, når man sætter det op et sted, men det kan være, man på den anden side har en gangsti, en cykelsti eller andet, hvor folk kan komme rendende ved siden af hinanden, og så kan faktisk selv et lidt tykt glasværn gøre, at man presser folk til at gå eller cykle tættere sammen, så der kan ske uheld.

image

Overvej den rette tykkelse på et glasværn

Hvis man nu skal have et glasværn udenfor, så må det trods alt godt have en vis tykkelse, så det kan modstå vind og vejr, for det duer ikke, hvis det er alt for tyndt, så det kan blive bøjet af en storm, eller hvis folk bumper ind i det af en eller anden grund.

Men hvis man så har med nogle glasvægge i Hobro indendørs at gøre med, så er det måske ikke sådan nogle tykke nogle, som man skal bruge.

Her handler det måske mere om, hvorvidt de skal lukke tæt, så man kan få privatliv på den anden side eller inde i rummet, og/eller om de skal være helt eller delvist matterede.

More articles