Gulvafslibning i Faaborg – få den billigste og bedste løsning hos GKService

06 September 2017 admin
image

Gulvafslibning kan sagtens udføres af et professionelt firma til billige priser. GKService i Svendborg tilbyder deres kunder hurtig og effektiv gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling til billige priser. Alt arbejde udføres af professionelle og erfarne ansatte, og der er 3 års garanti på alt det arbejde, som firmaet udfører. GKService servicerer kunder overalt på Fyn og en stor del af Sjælland, så hvis du f.eks. bor i Faaborg, kan du gratis og uforpligtende indhente et tilbud her https://gkservice.dk/gulvafslibning-faaborg/. GKService sørger for, at du får den billigste og bedste løsning, som passer optimalt til din bolig.

Hvornår er det aktuelt med en gulvafslibning?

Der kan være flere grunde til, at det er aktuelt med en gulvafslibning i dit hjem. Måske skyldes det almindeligt slid, eller at du har kæledyr, som har sat ridser i gulvet. Har du mindre børn, kan de komme til at lave ridser i gulvet med deres legetøj, eller du kan selv komme til at lave ridser, hvis du flytter rundt på tunge møbler. Det kan også være, at har fjernet gulvtæpperne i dit hjem og er blevet overrasket over, at trægulvene ser grimme ud og har mørke pletter. Er du lige flyttet ind i en ny bolig, så kan det være, at trægulvene skal have en overhaling for at blive pæne igen.

Unikke trægulve giver boligen nyt liv

Alle trægulve, som får en gulvafslibning, har brug for en efterbehandling for at opnå et flot og varigt resultat og undgå, at gulvene hurtigt bliver snavsede og grimme igen. En efterbehandling kan f.eks. være med lak og olie, lud eller maling, og ud af disse muligheder er lak og olie de mest slidstærke løsninger. Med ludbehandling får du flotte gulve, men det kræver mere vedligeholdelse fra din side af. Vælger du maling, kan du få netop den farve, du ønsker dig. Med flotte trægulve kan du sætte et personligt og unikt præg på din bolig, og GKService hjælper dig gerne med at løse opgaven.

More articles