Få smukke og lyddæmpende billeder på lærred til virksomheden

26 juli 2016 admin
image

Lyddæmpende billeder egner sig især godt til arbejdskontorer, hvor I gerne vil dæmpe støjniveauet, så de ansatte bedre kan koncentrere sig om at udføre deres arbejdsopgaver. Lyddæmpende billeder er også en effektiv løsning i restauranter, hvor gæsterne helst ikke skal skræmmes væk af for meget larm. Lyddæmpende billeder er en fantastisk to-i-en-løsning, fordi de både er æstetisk smukke at have hængende på væggen, og samtidig har den praktiske funktion, at de forbedre akustikken i rummet og reducerer efterklangstid. Dermed bliver det langt mere behageligt for ansatte og gæster at opholde sig i f.eks. kontorlokaler eller restaurantlokaler.

Lyddæmpende billeder giver arbejdsro

På kontoret er det rart for de ansatte at kunne koncentrere sig, og hvis flere ansatte deler kontor, eller hvis det er et åbent kontorlandskab, så vil ”almindelig småsnak” i telefon eller mellem kolleger hurtigt give et højt støjniveau, hvor de forsøger at overdøve hinanden. Er akustikken i rummet tilmed dårlig, så kan det hurtigt blive et problem for de ansatte at finde ro til at løse arbejdsopgaverne. Derfor er det en god løsning at finde nogle flotte billeder på lærred til kontorvæggene, som samtidig er lyddæmpende. Fotos på lærred tilfører et kreativt udtryk til arbejdspladsen, og I kan vælge mellem mange flotte motiver i stærke farver, afdæmpede farver eller I kan vælge at få trykt jeres firmalogo på lærred. I vil mærke den positive effekt, så snart billederne kommer op at hænge. Støjniveauet reduceres, og de ansatte får nemmere ved at finde ro til at arbejde. De flotte støjdæmpende billeder, I vælger til jeres væg, vil påvirke medarbejderne positivt og dermed forbedre arbejdsmiljøet i jeres virksomhed.

Lyddæmpende billeder giver bedre restaurantstemning

Driver I en restaurant, så ved I, hvor meget det betyder, at der er en afslappet og hyggelig atmosfære. Hvis støjniveauet er for højt og folk skal sidde og råbe til hinanden ved bordene for at føre en samtale, så skræmmer det restaurantkunderne væk. Ved at hænge lyddæmpende billeder op på væggen, kan I skabe en hyggelig og intim stemning i jeres restaurant, som lokker kunder til og giver dem en positiv oplevelse, og det vil skabe positiv omtale. I kan vælge smukke eller sjove motiver, som bidrager æstetisk til at skabe en fantastisk stemning i jeres restaurant, samtidig med at støjniveauet reduceres væsentligt.

Smukke motiver eller firmalogo

Sumopix.dk er specialister i lyddæmpende billeder til erhverv og private og tilbyder lyddæmpende billeder af høj kvalitet til rimelige priser. Her får I en rigtig god vejledning i beslutningsprocessen, så det bliver den rigtige løsning for jeres virksomhed eller I jeres private hjem. I fremstillingen af lyddæmpende billeder på lærred anvendes en unik løsning, hvor der indsættes en lydabsorberende plade indeni trærammen, som meget effektivt virker støjdæmpende. De bedste løsninger opnår man med lærredsbilleder, som er 4 cm i tykkelsen. I beslutter naturligvis selv, hvilke billeder I vil have på væggen. Måske har I allerede fundet et eller flere smukke motiver, måske skal det være jeres firmalogo, og I kan også hente inspiration og finde det helt rigtige billede i den gratis Billedbank på hjemmesiden hos Sumopix.dk. I kan desuden købe svæverammer i guld, sølv eller sort samt beslag til ophængning, når I bestiller jeres billede på lærred.

 

Flere Nyheder

01 september 2022

Find den rette kasket

Billig a-kasse

24 august 2015

Billig a-kasse

Bedemand i Assens

24 august 2015

Bedemand i Assens

Bedemand Vanløse

24 august 2015

Bedemand Vanløse