Autoværksted med professionelle holdninger og arbejdsmetoder

04 October 2022 Anna Marie Aggerholm

editorial

En kundetilfredshed på 93,8 % er ikke hverdagskost. Ikke desto mindre ligger der et autoværksted i Brøndby, der scorer så højt på skalaen.

Bilhuset Frederiksen A/S i Brøndby tilbyder blandt mange andre ting en professionel og autoriseret Opel service. Virksomhedens forretningsgrundlag har altid været baseret udelukkende på service og reparation af biler. Faktisk over 10.000 biler om året.

Derfor har det været muligt for dem gennem årene at optimere alle processer i værkstedet, eksempelvis efteruddannelse, reservedelsindkøb, lager og logistik. Alt sammen med det ene formål at tilbyde deres kunder de bedste og mest konkurrencedygtige priser.

Virksomheden er et autoriseret Opel, Volvo og Saab værksted. Det tilstræbes konstant at yde kunden den bedste service kombineret med kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig og lav pris.

Værkstedet er noget helt specielt. Ud over de højt uddannede medarbejdere, der har mange års erfaring, er udstyret tip-top i orden. Der er 12 værkstedslifte, alt inden for det nyeste testudstyr og det bedste værktøj.

For at kunden kan føle sig tryg ved at overlade sin bil til Bilhuset Frederiksen A/S, foretager værkstedet sig intet ekstraarbejde, uden at have clearet det med kunden først. Naturligvis er der også givet en fast og konkurrencedygtig pris, inden arbejdet påbegyndes.

 

opel

Skader efter trafikuheld

Skulle det ske, at bilen bliver skadet i et trafikuheld, er det vigtigt, at den bliver udbedret af de bedste fagfolk og efter fabrikkens forskrifter.

Derfor har Bilhuset Frederiksen A/S et topmoderne skadecenter og karosseriværksted, som udbedrer og reparerer alle former for forsikringsskader. Der bliver naturligvis stillet en gratis lånebil til disposition i forbindelse med en skadesreparation.

Firmaet har en meget fornem garantiordning. De garanterer, at bilen kan køre minimum til næste service uden bekymringer. Der ydes altid et års garanti på udført arbejde. Garantien på originale reservedele er dækket af Købeloven.

Det er altid muligt at få en hurtig tid til service og reparation af sin bil, enten online via selvbetjening på hjemmesiden eller telefonisk.

More articles