Postkassemoduler i alle former og farver

22 September 2020 Johanne Hansen

editorial

“You’ve got mail…”

… er en mere og mere hyppig besked, vi, som forbrugere, får. Dette kan være i form af både vigtige mails i e-boks, men kan også være nyhedsbrev fra dit yndlingsbrand. Med andre ord: Digitaliseringen har os i et jerngreb.

Når det er sagt, er der dog stadigvæk meddelelser og udgivelser, som vi danskere foretrækker at få på gode, gammeldags manerer – nemlig i postkassen. 

Hvad er det nu lige, et postkassemodul kan?

Derfor er det vigtigt, at postkassen stadigvæk er en del af for eksempel boligkomplekser således, at posten til husets beboere er samlet flot og enkelt. Her kan postkassemoduler være en oplagt måde at strukturere boligkompleksets post på på en praktisk men samtidig stilfuld måde. Og hvad er et postkassemodul nu lige, tænker du måske? Jo, nu skal du bare høre! 

 

Et postkassemodul, er det, som vi alle kender fra opgangen, når man går ind af døren. Det er beboernes postkasse, som ses ved indgangen, men de fylder næsten ingenting, da hver enkel postkasse er en del af det af større postkassemodul.

Altså er de ikke i vejen og fylder ligeså meget som en huspostkasse. Dette sikrer et ens og stilfuldt look i hver lejlighed og er derfor noget, der bliver brugt af de fleste ejer-eller andelsboligforeninger. 

Ælle, bælle, mig fortælle…

Postkassemoduler kan komme i mange former og størrelser, og er som sagt en let anvendelig metode, når du vil samle et boligkompleks post i en “stander.” Du kan få postkassemodul i både standardmål men også i specielmål, hvis dette er ønsket – hvis nu boligen kræver bestemte mål, som kan give udfordringer. 

Du kan få forskellige postkassemoduler med enten 4 postkasser i hver eller helt op til 6 postkasser, og du kan oftest få dem i tonsvis af farver – hvor grå og hvid er de mest almindelige. Det er derfor nærmest kun fantastien, der sætter grænser, og man kan derfor argumentere for, at valget af postkassemodul kan være “ælle, bælle, mig fortælle” – heldigvis dog! 

More articles