Stort udvalg af e-cigaretter til nybegyndere og hobbydampere

22 august 2016 admin
Stort udvalg af e-cigaretter til nybegyndere og hobbydampere

Uanset om du er en garvet bruger af e-cigaretter og elsker at dampe for hyggens skyld, eller om du er nybegynder og skal vælge din første e-cigaret, så tilbyder https://www.damphuen.dk/ et kæmpestort udvalg af alt, hvad du skal bruge som damper. Her er et spændende udvalg af e-cigaretter i flotte designs og forskellige farver fra kendte brands som Aspire, Eleaf, Joyetech og Innokin. Du finder også et omfattende udvalg af færdigblandet e-juice i mange forskellige smagsvarianter. Foretrækker du selv at blande din e-juice, finder du mere en 200 forskellige aromaer hos Damphuen.dk. Har du brug for vejledning i forbindelse med brugen af e-cigaretter, finder du forskellige videoer på hjemmesidens blog, som guider dig i forskellige sammenhænge.

Vælg et startsæt af god kvalitet

Er du på udkig efter din første e-cigaret, så kan du f.eks. vælge en af startpakkerne i webshoppen. EVOD startpakke fra KangerTech er et lækkert kvalitetssæt, som egner sig rigtig godt til nybegyndere. Alt er lavet til at passe sammen i et, og denne e-cigaret har et rigtig flot design. I pakken medfølger også 2 batterier, 2 clearomizere, 5 coils, 1 USB-oplader og 1 vægoplader til en god pris. Du kan også vælge den meget populære Eleaf iNano, som er en lille bitte e-cigaret, der er nem at have med på farten. Den har et smart design og fås i fem flotte farver, og den har integreret tank med magnet connector og en batterikapacitet på 650mAh. Hvis du ikke er typen, der vil investere store summer på din første e-cigaret, før du ved, om det er noget du har lyst til at fortsætte med, så fås Eleaf iNano til en pris på under 250 kr. inkl. tilbehør. Du kan også få det lille geniale lommesæt NX75 fra Aspire, som har 5 menuknapper inkl. den nye indstilling CFBP, som giver dig mulighed for at få dit helt personlige sug, og denne e-cigaret supernem at bruge.

Ny, smart e-cigaret til hobbydamperen

Er du hobbydamper på jagt efter en ny og smart e-cigaret, så er en eGo AIO Pro C alt-i-en e-cigaret muligvis noget for dig. Den har et af de bedste anti-lækage designs, som fås på markedet, og du kan vælge mellem mange flotte farver. Den er utrolig nem at anvende, og du fjerner blot den øverste top og hælder din favorit e-juice i et af de to huller. eGo AIO Pro C har desuden et væsentligt større luftindtag, så du kan lave tykkere og større skyer. Den har desuden et LED lys i tanken, som kan udskiftes efter dit humør. Hos Damphuen.dk finder du altid et stort og varieret udvalg af e-cigaretter, e-juices og tilbehør, som gør det muligt for dig at skabe din helt egen positive, unikke oplevelse, når du damper på din e-cigaret.

Flere Nyheder

01 september 2022

Find den rette kasket

Billig a-kasse

24 august 2015

Billig a-kasse

Bedemand i Assens

24 august 2015

Bedemand i Assens

Bedemand Vanløse

24 august 2015

Bedemand Vanløse