Skab stemning og atmosfære med klassiske pendler

21 maj 2018 Astrid Pedersen
Skab stemning og atmosfære med klassiske pendler

Mange lamper har bestemte funktioner, som ofte er rent praktiske. Badeværelsesbelysning skal være behagelig, samtidig med at lyset er velegnet til at barbere sig og lægge make up ved – det vil sige, jævnt og forholdsvis blødt. En læselampe skal levere et lys, som på én gang er fokuseret og skarpt, men dog uden at blive ubehageligt. Det skal stadig være hyggeligt og passe til den afslappede situation. Lampen på dit skrivebord, hvor du laver dit arbejde eller evt. tegner, skal også være fokuseret og skarp, så du kan arbejde ugeneret i mange timer.

Der ud over kommer der så de kategorier af lamper, hvis funktion primært er at skabe hygge og stemning. Klassiske bordlamper, gulvlamper og væglamper er blandt den type lamper, som kan bruges til at underbygge atmosfæren i rum så som soveværelse, børneværelse, dagligstue eller spisekrog. Og så er der de smukke og elegante pendler, som kan bruges til at underbygge den hyggelige stemning. Pendler er i særdeleshed velegnede til at fremhæve særlige steder i rummet. Med pendler kan du skabe små, lokaliserede øer af lys – for eksempel i krogen ved skorstenen, ved siden af vinreolen, eller i nærheden af et kunstværk, om hvilket du gerne vil skabe særlig opmærksomhed.

Forskellige typer af dekorative pendler – find dem online

Hvis du er blevet nysgerrig på, hvad et sæt pendler kan gøre for din stue, kan du for eksempel tage et kig i den online shop på andlight.dk. Her finder du alle typer lamper – bordlamper, pendler, loftlamper, væglamper og gulvlamper – fra de mest kendte og velansete producenter fra Danmark og det store udland. Andlight.dk forhandler alle de store brands, som borger for høj kvalitet og standard, herunder Diesel with Foscarini, Fabbian, Ferm Living, GUBI, HAY Lamper, Flos, Le Klint, Lightyears, Louis Poulsen & PH, Lumen Center Italia og Verner Panton. Se alle de bedårende pendler på https://andlight.dk/shop/pendler-176c1.html

Flere Nyheder

image

29 januar 2019

Tuesday