Fokus på de vigtigere ting

05 februar 2018 Christina Løvfall Hansen
Fokus på de vigtigere ting

Hos flyttefirmaet.dk tilbyder vi helt ekstraordinært at pakke alt dit indbo ned og ud igen. Vi har efter mange år i branchen stor erfaring med nedpakning og med vores ned- og udpaknings service er du altid sikker på, at dit indbo bliver pakket forsvarligt ned.

 

Specialindpakning efter behov

Med andre ord bliver alle dine ting vurderet i forhold til, hvilken indpakning ser sikrer den bedste transport.

Vi pakker alt porcelæn ind i indpakningspapir, alt elektronik afmonteres og pakkes ind i bobleplast og der bliver altid taget ekstra hensyn til lysekroner, spejle, malerier og lignende. Du kan trygt stole på, at dine værdier er i sikre hænder hos os.

Og det bedste af det hele: For os tager nedpakningen af et hus kun en halv arbejdsdag, hvor det for mange privatpersoner kan tage flere uger, måske endda flere måneder at få pakket det hele.

 

Forsikring på det hele

Når du bestiller ned- og udpakning hos os er du forsikret hele vejen – også indholdet i flyttekasserne. Det tilbyder vi for at give en større ro omkring flytningen. Der er jo som regel nok at se til og bekymrer sig om i forvejen – og det er lige netop, hvad det i bund og grund handler om: at du med denne service, kan fokusere på de vigtigere ting ved flytningen end ned- og udpakning.

 

Vi er meget bevidste om, at mange ting ikke kan erstattes med penge, fordi minder, altså affektionsværdien, er enormt høj. Det kan være alt lige fra mormors gamle porcelæn eller glasvasen fra brylluppet til børnenes lerfigurer fra de tidlige år. Derfor tager vi os af alt dit indbo med samme omhu, som var det vores eget.

 

Vi pakker naturligvis forsvarligt ned og pakker det hele ud igen ved både private og erhvervsflytninger. Vi arbejder med samme omhu, forsigtighed og effektivitet uanset flytningens omfang.

Flere Nyheder

image

29 januar 2019

Tuesday