Få hjælp fra en headhunter, når kun de skarpeste kandidater er gode nok

20 april 2018
image

Din virksomhed vækster – og tillykke med det! Du kan oprette nye afdelinger, som tager sig af hidtil ukendte fagområder, og vinde nye markedsandele. Der er dog en del faldgruber, du skal være opmærksom på i denne forbindelse – for eksempel ansættelse af nye nøglemedarbejdere. Når nye, vigtige positioner i din virksomhed skal besættes med kloge hoveder, skal du være forberedt på, at disse ikke kommer rendende af sig selv. Skal du have fat i de allerbedste, bør du overveje målrettet rekruttering – også kendt som headhunting. Du kan ikke forlade dig på selv at skulle forestå hele rekrutteringsproceduren af en udviklingschef til din nye it-afdeling, hvis du ikke i ved, hvordan en sådan fungerer – og ikke i forvejen havde hverken it-afdeling eller udviklingschef!

Headhunting eller rekruttering?

En traditionel rekrutteringsprocedure består i, at du indrykker et stillingsopslag på en eller flere jobportaler – for eksempel Jobindex, Stepstone eller Linkedin – og så venter på, at ansøgningerne drysser ind. Når fristen er udløbet, læses ansøgningerne igennem, og en vis andel kasseres. Så indkaldes der til samtale, og til slut er feltet snævret ind til én heldig kandidat, som så får jobbet. Når det handler om at besætte virkelig betydningsfulde poster i din virksomhed – den slags, som virksomheden står og falder med – er det meget risikabelt at forlade sig på denne fremgangsmåde. Her har du brug for en mere målrettet tilgang – og det er her, du kan have glæde af en headhunter.

Brug en professionel headhunter, og få de bedste hoveder i stald

En headhunter har de mest optimale forudsætninger for at finde de bedst egnede og mest skarpe kandidater til netop din virksomhed. Headhunteren kender branchen og ved, hvor de dygtigste fagpersoner sidder placeret – og hvordan man får dem lokket over i din virksomhed frem for den, de er ansat i.

Kig ind på dedikation.dk og læs mere om professionel headhunting.

Flere Nyheder

image

29 januar 2019

Tuesday