Få en sikker hushandel med en boligadvokat

05 september 2019 Emilie Jacobsen
Få en sikker hushandel med en boligadvokat

Når du skal sælge din bolig, er der rigtig meget forskelligt, som du skal have styr på. Meget af det er juridisk, og det er derfor vigtigt, at du sørger for at have en boligadvokat til at hjælpe dig. Det er med til at gøre, at du er sikker på, at alt kommer til at gå rigtigt til. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om, om der er noget, der går galt i forhold til bolighandlen. 

Der findes mange forskellige boligadvokater, der kan hjælpe dig. En af dem, der er en god ide for dig at holde øje med, er eboligadvokat.dk. Vedkommende kan hjælpe dig fra start til slut, hvilket er med til at sikre handlen hele vejen igennem. 

Du kan involvere en advokat på alle tidspunkter i din boligjagt, men det mest almindelige er, at du kontakter advokaten, når du har fundet en bolig, som du gerne vil byde på. Advokaten kan læse boligens papirer igennem og se, om der er noget, som du skal være ekstra opmærksom på. 

I nogle tilfælde er det ikke muligt for dig at involvere en advokat, før du har skrevet under på købsaftalen. Det kan være, hvis det er en bolig, der er meget rift om, og hvor du derfor er nødt til at sikre dig den, inden den bliver solgt til nogle andre.

I det tilfælde kan du dog stadig have glæde af, at der er en advokat til at læse papirerne igennem. Du kan nemlig skrive under med et advokatforbehold. Det betyder, at du først endeligt har købt boligen, når din advokat har godkendt handlen. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for lige at have en ekstra sikkerhed, selvom det er en bolig, som du føler dig sikker på, at du gerne vil have. Når handlen er gået igennem, kan din advokat hjælpe dig med at tinglyse skødet. 

Flere Nyheder

01 september 2022

Find den rette kasket

Billig a-kasse

24 august 2015

Billig a-kasse

Bedemand i Assens

24 august 2015

Bedemand i Assens

Bedemand Vanløse

24 august 2015

Bedemand Vanløse