Det lille ekstra til dit telt

31 juli 2016 Karin Busch
image

Byg teltet ud med ekstra plads

Når du er afsted med campingvogn og fortelt, har du måske nogle gange haft et behov for at kunne udvide dit fortelt med ekstra plads.

Det kan være, at du har en stor familie, har børnenes kammerater med på turen eller venner, der kommer på besøg.

Måske har du fritidsudstyr, som du gerne vil have plads til inden for i dit telt, eller måske hører du bare til typen, som helst ikke vil gå ned på udstyr.

Hvis du hører til dem, der har behov ekstra plads i forteltet, så tag et kig på alt det praktiske ekstraudstyr, der findes til vores telte

Et ekstra anneks med sovekabine

Hvad siger du for eksempel til at udvide dit fortelt med et ekstra anneks? Blandt vores ekstraudstyr kan du finde flere forskellige typer annekser, og se, om der er noget, der dækker dit behov.

Hvis du ved, at den ekstra plads skal bruges til at sove i, kan du allerede nu overveje, om det kan være en ide, at du investerer i en sovekabine til annekset.

Sovekabinen har plads til to personer og er super nem at montere. Ved at investere i en sovekabine får du på en let måde god plads til sovende gæster eller familiemedlemmer, som med kabinen får eget værelse.

Del fortelte op

Kombinationen af anneks og sovekabine er den helt rigtige løsning til dig, der gerne vil have ekstra fleksibilitet og plads, når du er ude at campere. 

Det kan selvfølgelig også være, at du ikke har behov for et helt anneks. Så findes der også andre løsninger.

Tag for eksempel et nærmere kig på de andre muligheder, du kan få ved at skabe et rum i forteltet.

I stedet for at binde an med annekset kan du vælge at investere i en mellemvæg. Med den kan du for eksempel skabe et veranda-miljø i dit fortelt. 

Giv teltet en bedre stormsikring teltet

Hvis du har besluttet dig for at udvide dit fortelt med et anneks, kan du med fordel også overveje, om det kan være en god ide at investere i et ekstra støtteben til forteltet.

Ekstra støtteben er en forholdsvis lille investering, som gør dit telt endnu mere stabilt, hvis der skulle komme kraftig blæst.

Det kan vise sig at være en rigtig fornuftig beslutning, hvis du har bygget ud med et anneks. 

Se de gode tilbud

Ud over det nævnte ekstraudstyr finder du også mange andre tilbud på siderne.

Hvad enten det er tæpper til forteltet eller stormbarduner til at sikre teltet kan du finde det i shoppen.

Vi giver et godt råd

Hvis du har brug for en snak eller et godt råd om, hvordan du får behov og investering i udstyr til at passe godt sammen, er du meget velkommen til at kontakte os. 

Hos Teltmesteren har vi mere end 15 års erfaring med salg af fortelte, og vi arbejder konstant for at give vores kunder en god service og ordentlig rådgivning. Det er, hvad vi vil være kendt for.

Flere Nyheder

01 september 2022

Find den rette kasket

Billig a-kasse

24 august 2015

Billig a-kasse

Bedemand i Assens

24 august 2015

Bedemand i Assens

Bedemand Vanløse

24 august 2015

Bedemand Vanløse