Billig e væske til elektroniske cigaretter – find det online

30 juni 2018 Astrid Pedersen
Billig e væske til elektroniske cigaretter - find det online

Er du ryger igennem mange år, og er du træt af at være det? Gider du ikke længere ulækker tobakslugt, som hænger i møbler, gardiner, tøj og hår, slap og rynket hud, gule tænder og dårlig ånde? Har du forgæves prøvet diverse midler til rygestop, for eksempel nikotin tyggegummi eller nikotin plaster, uden succes? Så er det nok fordi din afhængighed er mere psykisk end egentlig fysisk. Og så er det vanen, du skal slippe, i højere grad end selve cigaretten.

Rygestop er nemmere med en elektronisk cigaret

De vaner, vi som rygere tillægger os, er dem, det er sværest at slippe af med. De fleste kan slippe af med den fysiske afhængighed i løbet af kortere eller længere tid. Men for mange mennesker er trangen til en smøg betinget af bestemte situationer, for eksempel efter måltidet, i pausen på jobbet, eller i løbet af en fest – især når der er alkohol involveret. Her hjælper nikotin tyggegummi eller plaster ikke.

Det gør til gengæld en elektronisk cigaret, som ved teknologiens hjælp kan efterligne fornemmelsen af at ryge en konventionel cigaret. Ved inhalering genereres damp fra den såkaldte E væske, som påfyldes din elektroniske cigaret – eller ecig – inden brug. Dampen suges ned i lungerne, og kan føles præcis som cigaret røg. Men i modsætning til røg fra en cigaret, som indeholder partikler, hænger dampen fra en ecig ikke i tøjet, og giver ikke belægninger eller misfarvninger på tænderne. Og så kan du langt nemmere styre dit forbrug af nikotin med en ecig – faktisk kan den med fordel bruges til at trappe ned på nikotinforbruget uden af du behøver at droppe en eller flere daglige rygepauser. Du fylder bare en mindre nikotinholdig E væske på efter et stykke tid.

Du kan finde såvel ecigs som billig E væske på prodamp.dk, som har et stort udvalg af udstyr til vaping.

Flere Nyheder

image

29 januar 2019

Tuesday